Yurt Partili Baltalık’tan ‘Altılı Masa’ya tepki: “Cılız bire bir sesle kınamanız tam mi, neyi bekliyorsunuz?”

Memleket Partili Baltalık’tan ‘Altılı Masa’ya tepki: “Algın benzeri sesle kınamanız tam mi, neyi bekliyorsunuz?”

KIRŞEHİR – Yurt Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, yavru yaşta dünyaevi ile ait yaptığı basın açıklamasında, İslamiyet’e yeryüzü şişman zararı bu sapık düşüncede olanların verdiğini söyledi.

Parti toprak binasında planlı matbuat açıklamasında konuşan Baltalık, “Henüz baziçe çağında iken yıllarca cinsî istismara maruz küsurat ve ‘ama dini nikah yapılmıştır’ savunmasıyla normalleştirilmeye çalışılan bu trajedi karşısında sessiz kalınması olabilir değildir” dedi. Vicdanların yaşanan rezaleti savunamayacağını nâkil Baltalık, “Tek vicdan ve siyasal düşün bu rezaleti savunamaz. Memleket Partisi erk olduğunda eğer benzeri çocuğun kılına uymazlık verildiği ortaya çıkarsa hiçbirinizi affetmeyeceğiz. Doğruluk terazisinin ayarını bozduğunuz devir insanlığı dehşete düşüren skandalları maatteessüf elan aşkın duyacağız. Bu olaya bir zamanlar ‘kovuşturmaya düz yoktur’ kararı veren müddeiumumi, olayın üstünü kapatmaya müteharrik kolluk kuvvetlerine, mızrap yaşına büyüklüğünde anlatım düzenleyen hekimlere ve bu olayda sorumluluğu kâin herkesle şiddet önünde hesaplaşacağız” ifadelerini kullandı.

Yaşanan fenomen sonrası tepkileri incelediklerini ve Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek için kendilerini umutmuş üzere hazırlayan ‘Altılı Masa’ya bile seslenen Gülay Baltalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Siz neyi bekliyorsunuz? ‘Aman cemaatleri kızdırmayalım, aman tarikatların tepkisini almayalım’ diyerek zayıf ayrımsız sesle kınamanız ehliyetli mi? Fikir kaygısı ile politika yapacaksanız yere batsın o siyasetiniz. Bala tecavüzcülerinin oylarına mı talipsiniz. İslamiyet’e sunu nazik zararı bu sapıkların verdiğini birlikte kimesne unutmasın.”

Share: