Nilperi Şahinkaya’nın avukatı, Burak Bahir hakkında yakalama kararı temenni etti

Bugünlerde Serenay Sarıkaya ile Şahmaran dizisinin çekimlerini eden Burak Deniz, 15 Eylül’bile Adana meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve eş arkadaşının yanına giderek ağız dalaşı çıkarmıştı. Burak Deniz, tartışmanın öğrenilmesiyle Nilperi Şahinkaya ve sevgilisinden defo diledi fakat genç oyuncu özrü kabul etmedi.

İFADE VERMEYE GİTMEDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine bakarak; Nilperi Şahinkaya, Burak Bahir için 15 Eylül’üstelik yaşanan çekişme nedeniyle Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Için “bile bile cerh”, “taşlama”, “kişilerin dirlik ve sukûnunu bozmaktan dava açılan Bahir’in anlatım vermediği öğrenildi. Burak Bahir’in geçen 4 kamer zarfında savcılık vasıtasıyla çağrıldığı halde tabir vermeye gitmediği ortaya artık.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILMASINI MURAT ETTİ

Deniz’in avukatı Serdar Opak üstelik müvekkilinin işi nedeniyle daima az içi ve mahdut dışı seyahatler yaptığı aksiyon yoğunluğu zımnında üstelik ifade vermeye gitmediğini söyledi. Nilperi Şahinkaya’nın avukatı Başarmış Gönenli, Deniz karşı yakalama kararı çıkarılmasını arzu etti.

Share: