Ilbay Aksoy, depremzede aileler ile görüştü

Kahramanmaraş’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin peşi sıra Adıyaman’bile depreme maruz artan vatandaşlar Aydınlık’üstelik misafir edilmeye başlanırken, Vazıh Valisi Hüseyin Aksoy, Afetzede Gelecek Merkezi’ni ziyaret ederek depremzede aileler ile görüştü.

Kahramanmaraş Depremi’nin yaraları sarılmaya çalışılırken, Kültürlü’bile mihman edilecek olan Adıyamanlı depremzedelerin önceki kafilesi Ziyalı’a geldi. Entelektüel Valiliği koordinesinde düzenlenen çalışmalar çerçevesinde, depremzede vatandaşlar Vazıh’üstelik mevcut türlü yurtlarda ve kamu kurumlarının misafirhanelerinde konaklayacak. Aydın’ın biçim ilçesi Efeler’de bulunan Atatürk Ilişkin Spor Salonu’nda kayıtları yapılan depremzedeler elan sonra konaklayacakları bölgelere atıf edilirken, Entelektüel Valisi Hüseyin Aksoy bile Afetzede Gelecek Merkezi’ni mülakat ederek depremzede aileler ile görüştü. Depremzedelere ‘esbak olsun’ dileklerini ileten Ilbay Aksoy, misafirler ile görüştükten bilahare yetkililerden bilgelik aldı.

Konu ile ilgilendiren Vazıh Valiliği’nden yapılan açıklamada “Valimiz Hüseyin Aksoy, hareket yaşanan bölgeden ilimize gelen vatandaşlarımız için mihman akseptans noktası olan, Atatürk Spor Salonu’nu ziyaret etti. Sayın Valimiz, gelen misafirlerle görüştü, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve çalışmalar üzerine yetkililerden hikmet aldı” ifadelerine saha verildi. – AYDIN

Share: