2022 Akdeniz Off-Road Kupası 2. ayağında dereceye girenlere yürek ve madalyaları verildi

– 2022 Akdeniz Off-Road Kupası 2. ayağında dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi

KİLİS – 2022 Akdeniz Off-Road Kupası 2.ayağı Kilis’te çetin ortaklık ile yapılırken, dereceye girenlere düzenlenen törenle kupaları ve madalyaları verildi.

Kilis Belediyesi’nin ve Kilis Valiliği’nin destekleriyle Türkiye Makine Sporları Federasyonu’nun bünyesinde Kilis Mutlak Motor ve Natür Sporları Kulübü Derneği ile Kahramanlar Off-Road Spor Kulübü marifetiyle kombinasyon edilen yarışmaya 18 dil ve 36 sportmen katıldı. Tertip 4,80 km uzunluğundaki ‘1516 Mercidabık Zaferi’ adlı engelli etabın 3 öğün geçilmesinin arkası sıra dereceye girenlere yürek ve madalyaları verildi.

S1’de Birinci Mehmet Kalıcı Arpasatan – Alaaddin Yorulmaz, ikinci Tercan Gelişmemiş – Türker Bodur, S2’de bir numara Haceli Şam- Ebubekir Tevazulu, ikinci Melik Ukala – Yusuf Hayırlı, üçüncü Birey Tuncay Jandarma – Halli Akgün, S3’de bir numara İrşat Biçer – Fettah Kahraman, ikinci Salih Ünsal – Arda Dikici, üçüncü Sevinçli Karaca – Topluluk Küçükdevlet, S4’de bir numara Aykut – Esmek-Merve Esmek, ikinci Mehmet Demirel – Hilmi Demirci, üçüncü Kağan Kahraman – Kıymetiharbiye Sert, Umumi Klasmanda birinci İrşad Biçer – Fettah Kahraman, ikinci Haceli Şam – Ebubekir Tevazulu ve üçüncü Aykut Üfürmek – Merve Üfürmek oldu.

Kupa ve madalyalar, Kilis Mebus Mustafa Hilmi Dülger, Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tohumcu, AK Tümen Kilis İl Başkanı Mehmet Meram Karataş, Ekin ve Turizm İl Müdürü Cuma Özdemir vasıtasıyla verildi.

Share: