BBP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bulut’tan CHP eleştirisi Açıklaması

Büyük Bağlanak Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Maksat Endişe, “Emzikli bebeklerimizin şehit edilmesine müsebbip tıpkı terör örgütünün politik uzantılarına duruluk koymaları, Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Altını Umum Partisine elan yerinde diye niteleyerek düşünüyorum.” dedi.

Keder, Malatya’daki bir restoranda tümen teşkilatıyla planlı toplantıda yaptığı konuşmada, partilerinin 2023 seçimlerine haddinden fazla dokunaklı hazırlandığını, Topluluk İttifakı içerisinde öz insan ve amblemleriyle seçimlere girecek olmalarının bile vatandaşların teveccühünü getirdiğini söyledi.

Mersin’in Mezitli ilçesindeki polisevine müteveccih saldırıya değinen Bulut, şunları kaydetti:

“Bu olayın faili diye aşina kişinin henüz geçmiş bire bir siyasal parti marifetiyle, Cumhuriyet Altını Ahali Partisi’nin yayınlamış olduğu raporda gazeteci diye addedilmesi ve ayrımsız raporda 10 sayısının üstünde gazetecinin tutuklandığının söylemesi ve bunların üstelik gelişigüzel birinin MLKP, PKK, PYD, YPG kabilinden yıldırı örgütlerine uzuv olması ve bunu ısrarla savunmalarını hayretle izlemekteyiz. ‘Biz hatalı yapmışız, milletimizin, devletimizin temeline korkunç koyan, koymaya etkin, bu ülkede boğunuk süreçler oluşturmaya müteharrik bu teröristleri biz özlük raporumuzda gazeteci diye yazmışız.’ deyip bu milletten defo dilemesi gerekirken, kutsal ayrımsız mesleği icra fail gazetecilerden kusur dilemesi gerekirken, bire bir hararetle savunmalarını hayretle izliyoruz. Milletimizin ahlakının temeline heyecan koymaya etkin, Müslüman Türk’ün örfünün temeline korkunç koymaya etkin LGBT’lilere kucak açan temel tehalüf partisi, devletimizin temeline heyecan koyan PKK’ya 2023 seçimlerinde akıbet kabul etmek hesabına adeta masa altından halk sallamaktadır. Zımnında ülkemizde 20 yaşındaki Güldemetlerimizi şehit etmesine müsebbip, emzikli bebeklerimizin şehit edilmesine müsebbip benzeri terör örgütünün politik uzantılarına açıklık koymaları, Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Umum Partisine elan reva diye niteleyerek düşünüyorum.”

Kadın Kolları Umumi Başkanı Ikbal Biberli ise teşkilatlarının kentte çok adamakıllı icraat yaptığını ifade ederek “Bunları durumunda görüp onlarla alay malay tutmak, arkalamak amacıyla geldik. Yüzdelik 50’si kadın olan benzeri ülkede yaşıyoruz ve seçimi kadınlar belirleyecek. Kadının problemlerine dokunan sürekli kazanır. Önemli olan kadınlarımızı, çocuklarımızı, gençlerimizi kazanmaktır. Tığ onların gönüllerine dokunmak üzere geldik.” diyerek konuştu.

Share: