CHP’li belediyeye ‘nazar boncuklu’ proje tepkisi

CHP’li belediyeye ‘ayn boncuklu’ proje tepkisi

Ülke Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık:

“Ar-Ge çalışmalarını proje diye anlatıyorsunuz”

KIRŞEHİR – Şehir Partisi Kırşehir İl Başkanlığı, CHP’li Kırşehir Belediyesi aracılığıyla ‘Projelerimizi bir bir hayata geçiyoruz’ başlığıyla verilen çalışmaları göz boncuğu ile ihtarname etti.

Kırşehir Belediyesi eliyle 31 Mart 2019 seçimlerinde vaat edilen ve 4. yıla girilmesine rağmen tamamlanmayan proje alanlarını gezen Ülke Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, Ar-Ge çalışmalarını belediyenin proje namına bölüt sunduğunu söyledi. “41 kere maşallah” adını taşıyan belediye projelerini eleştiren Baltalık, “Kırşehir’dahi CHP ve İYİ Fırka ittifakı belediyesi içtimai medya hesaplarından proje açıkladı. Kırşehir halkı ve Memleket Partisi açıklayan projeyi hayretle izlem etti” dedi.

İl Başkanı Baltalık, “Ar-Ge çalışmalarını proje kendisine Kırşehir halkına sunmak geçmek ne gitmek. 4 yıl ilk saraka verdiğiniz ve 10 bin metrekare alana yapılacak olan şehir içi otobüs terminalini göremiyoruz. Bu mücahede ikinci dört yıl amacıyla mi, bizler mi kavisli anladık? 500 kişinin istihdam edileceği ten ve benzin bütünleşmiş tesisi hangi oldu? 500 personel çalışıyor birlikte bizlerin mi haberi yok. Kere, taziyet evi, çözme binası yapıyorsunuz, proje ve hizmet diyerek anlatıyorsunuz. Uzun Hayvan hikayesine dönen hükümet konağımız var. gelen geçen hep saraka veriyor. Bakalım bu aksiyon böylelikle Kırşehir halkı hangi büyüklüğünde zarara uğrayacak. Bu laf üzerinde birlikte Şehir Partisi kendisine önemle duruyoruz” diye konuştu.

Share: