Kahramanmaraş’ta kaymakamlar AA’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Kahramanmaraş’ta kaymakamlar Rum Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Nurhak Kaymakamı Sercan Felek ve Çağlayancerit Kaymakamı Asım Özdemir AA muhabirleri ve ışık muhabirlerinin güçlükle zarfında ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek “belde – hayat”, “haber” ve “spor” kategorilerinde üç dördül amacıyla rey kullandı.

Fatih Çelikkaya, malumat kategorisinde Emrah Yorulmaz’ın ” TOGG’un ilk yolculuğu”, kasaba-dirim kategorisinde Orhan Çiçek’in “Yangın müdahalesi” spor kategorisinde ise Salih Zeki Fazlıoğlu’nun “Şükür secdesi” fotoğrafına oy verdi.

Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, marifet kategorisinde Maksat Şengül’ün “Yolumuz ayrımsız”, belde-hayat kategorisinde Mahmut Başkumandan Alakuş’un “Sen aydınlatırsın geceyi” spor kategorisinde ise Elif Öztürk Özgüncü’nün “Şampiyonlar” karesine görüş verdi.

Nurhak Kaymakamı Sercan Kader, bilgelik kategorisinde Emrah Yorulmaz’ın “TOGG’un önce yolculuğu”, çevre-yaşam kategorisinde Ulvi Rağbet Akkır’ın “Körfez ışıkları” spor kategorisinde ise Elif Öztürk Özgüncü’nün “Şampiyonlar” karesini oyladı.

Çağlayancerit Kaymakamı Asım Özdemir ise marifet kategorisinde Alp Bekçili’nin “Kömür karası gözyaşları”, mekân-hayat kategorisinde Mehmet Kaman’ın “Zer şehir kano” spor kategorisinde ise Elif Öztürk Özgüncü’nün “Şampiyonlar” karesini seçti.

Share: