Ilbay Aksoy, depremzede aileler ile görüştü

Kahramanmaraş’ta meydana mevrut yıkmacı depremlerin peşi sıra Adıyaman’da depreme maruz artan vatandaşlar Ziyalı’birlikte mihman edilmeye başlanırken, Işıklı Valisi Hüseyin Aksoy, Afetzede Istikbal Merkezi’ni mülakat ederek depremzede aileler ile görüştü.

Kahramanmaraş Depremi’nin yaraları sarılmaya çalışılırken, Okumuş’de mihman edilecek olan Adıyamanlı depremzedelerin ilk kafilesi Münevver’a geldi. Münevver Valiliği koordinesinde hesaplı çalışmalar çerçevesinde, depremzede vatandaşlar Görgülü’da kâin muhtelif yurtlarda ve kamu kurumlarının misafirhanelerinde konaklayacak. Entelektüel’ın şekil ilçesi Efeler’de mevcut Atatürk Sadık Spor Salonu’nda kayıtları yapılan depremzedeler daha sonraları konaklayacakları bölgelere gönderme edilirken, Ziyalı Valisi Hüseyin Aksoy da Afetzede Karşılama Merkezi’ni mülakat ederek depremzede aileler ile görüştü. Depremzedelere ‘esbak olsun’ dileklerini ileten Vali Aksoy, misafirler ile görüştükten sonraları yetkililerden hikmet aldı.

Konu ile ilişkin Okumuş Valiliği’nden yapılan açıklamada “Valimiz Hüseyin Aksoy, zelzele yaşanan bölgeden ilimize gelen vatandaşlarımız için misafir akseptans noktası olan, Atatürk Spor Salonu’nu ziyaret etti. Sayın Valimiz, gelen misafirlerle görüştü, esbak olsun dileklerinde bulundu ve icraat karşı yetkililerden vukuf aldı” ifadelerine yer verildi. – AYDIN

Share: