İkinci nöbet esas olan Hazal Kayaç, kızıyla evvel pozunu paylaştı

Cila aldığı dizilerdeki başarısıyla adından saraka ettiren Hazal Kayaç, 2019 yılında meslektaşı Mualla Atay ile nikah masasına oturdu. Tıpkı sene evvel bebeği Fikret Mürtefi’yi dünyaya getiren Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde de ikinci bebeğini kucağına aldı.

“KIRAN İĞNEM SÜREYYA’M”

Hamileliğinin son günlerinde depremzedelere arkalama toplayan ve oradan de doğuma revan aktör, bebeğine Ülker Leyla adını verdi. Hazal Kayaç, dün Kadınlar Haset paylaşımı yaparken kızıyla evvel fotoğrafını yayınlayarak şu ifadeleri kullandı: “Annemler ego küçükken mor kurdeleli kenar iğneleri yaparlardı yürüyüşler için, ego üstelik yardım ederdim. O eylemlerle kazandıklarımıza tanık adına büyüdüm. Demincek yaka iğnem Ülker’m cihetiyle bu akşam yürüyüşe katılamıyorum. Kalbim, aklım, umudum sizinle. Kadınlar günümüz mutlu olsun! İnadına ayaklanma, inadına özgürlük!”

Ünlü oyuncunun paylaşımına Enis Arıkan, Burak Bahir, Berfu Yenenler, Arzum Onan, Ura Kaygılaroğlu, Gamze Erçel, Songül Öden, Merve Özbey, İpek Edip, Esra Dermancıoğlu ve Doğa Rutkay Kamal üzere bir nice isimden bakış boncuklu ve kalpli yorumlar yağdı.

Share: