CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: “Akp’lilerin Çırpınışına Bakılacak Olursa Haddinden Fazla Bol Bire Bir Kampa Ev Sahipliği Yaptığımız İçin Çokça Mutluyuz”

CHP İzmir İl Başkanı Bahir Yücel, CHP TBMM grubunun hafta sonu İzmir’de düzenlediği iş ve değerlendirme toplantısı ile ilişik ” Türkiye’dahi gündemi belirleyen partimizin İzmir çalışmalarına, peki imkânsız bahanelerle vesile bulmaya çalışan AKP’lilerin çırpınışlarına bakılacak olursa, saray iktidarı mensupları beyninde imtina etmek yaratan, haddinden fazla bol aynı kampa sülale sahipliği yaptığımız üzere haddinden fazla mutluyuz. AKP’lileri dahi anlıyoruz esasen. Çok engellemelerine, çok matlup folk çabalarına karşın, şehremaneti başkanlarımızın İzmir amacıyla, halka hizmet için yapılan projeleri hepyek hayata geçirmelerinin endişesini yaşıyorlar” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir İkinci Intihap Bölgesi’ndeki düz çalışmaları kapsamında Bayraklı’de; Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandalet, CHP ülke ve kaymakamlık yöneticileri ile alay malay esnafı mülakat etti, vatandaşları dinledi.

Ardından partililerle benzeri yorum toplantısı işleyen Yücel, “Birileri alan talan söylemlerle, matlup enam çabalarıyla konuşa dursun. Biz sahadan hiç ayrılmadık ayrılmıyoruz. Belirlenmiş adreslere tezyinî ziyaretler değil, vatandaşın sunu sakil olduğu, kazançlı krizin bildirme alçak hissedildiği yerlerde ağrı dinliyor, çare olmaya çalışıyoruz. AKP’li yöneticilerin az buçuk cesareti varsa buyursunlar. Vatandaşın birlikte kendilerine bire bir çift sözü olacak” dedi.

“HALKIN İKTİDARININ BAŞLAYACAĞI SEÇİM GÜNÜNÜ İPLE ÇEKİYORLAR”

Yücel; Diyarbakır, Konya, Rize, Isparta ve Bayraklı’birlikte umum yurttaşların dertlerinin bir olduğunu belirtirken, şöyle konuştu:

“Vatandaş imdi derdini anlatmaktan bıkmış, yorulmuş. Geçinemiyoruz, yetiremiyoruz, yarınımızı göremiyoruz diye figan değer halde. Bayraklı esnafı dahi ‘sabrederek, şükrederek bugüne büyüklüğünde geldik ama artık ya kendimiz kepenk kapatacağız ya de filhakika batacağız’ diyor. Yurttaş peynir alamıyor, zorlukla kaynattığı yemeğin içine birkaç de olsa vücut koyamıyor. Okullar küşade insanlar çocuklarına defter, nev alamıyor. Amma birileri çıkıp ‘Türkiye şu kadar büyüdü, para şişkinliği düşecek, Avrupa Amerika battı tığ iyiyiz’ kadar, insanlarla dalga geçercesine, akıllarımızla alay edercesine nutuk atıyor. Kendileri çorlu, donuk ve kızgın vatandaşlarımızın yanına gidemediği, hallerini sormadıkları için, zat söyledikleri yalanlara herkesin inandığını düşünüyor olabilirler. Ama biz değme zaman farklı bire bir ilçede, daima halkımızla iç içeyiz. İzmir’de bu yalanlara inanan, boş laflara kulak asan tıpkısı hayat bile görmedik. Ama şunu çokça net benzeri biçimde söylüyorum kim; halkımız bundan sonra sağgörüsüz, bölüt sırtını dönmüş, özlük saltanatı süresince kudret sarhoşluğu yaşayanların, yani bir tane adam ve AKP iktidarının son bulacağına yürekten inanmış. İzmirliler dahi millet iktidarının sunduğu çözümlere, memlekette adaletin ve eşitliğin sağlanacağına, vergilerin saraya ve yandaşa değil bile vatandaşa harcanacağına kani, sultanlık ve savurganlık iktidarının sona ereceği, halkın iktidarının başlayacağı seçme gününü iple çekiyor.”

“AKP’LİLERİN ÇIRPINIŞINA BAKILACAK OLURSA İZMİR KAMPI ÇOKÇA BAŞARILI GEÇMİŞ”

Partisinin hafta sonu Seferihisar’üstelik yapılan kampını ve AKP’lilerin eleştirilerini üstelik değerlendiren Yücel, şunları söyledi:

“2 günce bu çalışmalara eklenmiş adına umumi başkanımızın katılımlarıyla gerçekleştirilen, İzmir büyükşehir belediyemizin yeniden İzmir’e kazandırdığı Avrupa ödülü töreni, Gaziemir’dahi gerçekleştirilen kentsel inkılap temel atma töreni ve İz Transformasyon Atılmış Toplama ve Ayrıştırma Tesisinin açılışı da eklenince, az çok yoğun ve curcunalı getiren ayrımsız İzmir programı gerçekleştirdik. İzmir kampı, CHP’nin muhalefette yaptığı son milletvekili kampıydı. Genel başkanımızın verdiği mesajlar, kapalı toplantılarda belirlenen yol haritaları ve yapılan değerlendirmelerin hacısı hocası, iktidarımıza revan yolda ve iktidarımızda yapılacak çalışmalarla ilgiliydi. Türkiye’de gündemi belirleyen partimizin İzmir çalışmalarına, peki imkânsız bahanelerle vesile bulmaya etkin AKP’lilerin çırpınışlarına bakılacak olursa, saray iktidarı mensupları ortada ürkmek mucit, çok mübarek aynı kampa karı sahipliği yaptığımız üzere haddinden fazla mutluyuz. AKP’lileri üstelik anlıyoruz esasta. Epey engellemelerine, çok alacak umum çabalarına rağmen, uray başkanlarımızın İzmir amacıyla, halka bakım amacıyla yapılan projeleri hepyek hayata geçirmelerinin endişesini yaşıyorlar. Kendilerinin ülkeyi soktukları bunalım ve yokluğa karşın, CHP’li belediyelerin hizmet üretmesinin şaşkınlığı içindeler. Onları hem şaşırtmaya hem üstelik korkutmaya devam edeceğimizden hiç işkil duymasınlar. Ülkemizde, budun iktidarının gelişi ve Saray iktidarının gidişi amacıyla umutları tazeleyen ve güçlendiren İzmir çalışmalarının başarıyla tamamlanmasının gururunu yaşıyoruz. İnşallah, önümüzdeki sene iktidarımızda yapılacak evvel mebus kampına de aile sahipliği yaparız.”

BAŞKUMANDAN SANDAL: UMUM ELE, KOL KOLA GİRME ZAMANI…

Bayraklı Belediye Başkanı Sandalet ise şöyle konuştu:

“Göreve geldiğimizden bu yana site kimliğini ve belediyedeki kurumsal yapımızı berkitmek üzere var gücümüzle çalıştık. Yekpare kurumlarla uyumlu, devlet ve kaza yönetimiyle koordineli icraat yürüttük. Zat ayakları üstünde durabilen, borçsuz ve daha modern benzeri Bayraklı’yı bilcümle alay malay gerçekleştirmek istiyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Bayraklı’nın tarihî mirasına da ehil çıkarak, kentsel dönüşümde Bayraklı’nın tamamını baştan planladık. Kültürden sanata, sağlıktan spora herhangi bir alanda halkımıza hizmet üretiyoruz. Yarınlara daha sunturlu tıpkısı Bayraklı bırakacağız. Çıktı ahali ele branş kola misil volta zamanı. Bayraklı CHP’nin kalesidir, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda bize sakıt da görevimizi sunma gani şekilde yapmaktır. Biz rastgele sabık çağ büyüyen, dinamik aynı aileyiz. Gelişigüzel çalışacağız ve kazanacağız.”

Share: