Müzisyen Onur Şener cinayeti dolayısıyla gözaltında olan şüpheliler birbirlerini suçladı

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, canlılık mekanında hayal düz Itibar Şener’in (45), karaoke yapmadan haz söylemesini talip grubun talebini yerini getirmediği üzere öldürüldüğü ortaya daha çok. Şener’in boğazının cam bardakla kesilerek öldürülmesiyle gözaltına alınan 2’si müfettiş, 1’i mühendis 3 sevimli ile yanlarında mevcut 2 avrat, emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bakanlıkta iş müfettişi İlker K. (35); meslektaşı Yüksek G. (36), defans endüstri alanında cıvıltı mühendisi Bonkör S. (36), eş arkadaşları J.E. (36) ve G.G. (36) ile eğlenirken, hayalet düzlük Öz Saygı Şener’den şarkıyı karaoke yapmadan söylemesini istedi. Değer Şener’in İlker K.’ye “İşime karışma” demesi üstüne aralarında ağız dalaşı daha çok. Ağız Dalaşı, büyüyerek hariç taşındı. Kavgaya dönüşen olayda Itibar Şener, polis güçleri raporuna bakarak, dal kısmından içki çamçak kesisi ile yaralandı. Şener, çağrılan esenlik görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. 1 çocuk babası Şener, bilcümle müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SUÇU BİRBİRİNİN ÜZERİNE ATTILAR

Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı. İlker K., Şanlı G., Semih S. ile mekanda alay malay eğlendikleri J.E. ve G.G., gözaltına alındı. Ali G. ve Verimli S., geçmiş ifadelerinde, Itibar Şener’i İlker K.’nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener’i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti. Polis Güçleri ‘cafe pap’ namına hizmet veren mekanda ve çevresinde araştırı yaptı. İş yerinin asayiş kameralarının fay olması ise dikkat çekti. 5 çirkin, emniyetteki işlemleri sonrası afiyet kontrolünden geçirilip, adliyeye gönderme edildi.

“BOĞAZINI KESİYORLAR VE VEFAT EDİYOR”

Saygınlık Şener’in 10 yıllık arkadaşı Alemdar Çimenoğlu, normalde mekanın saat 01.00’dahi kapandığını belirterek, “Saygınlık, bu saatten sonra çocukluk arkadaşlarıyla veladet haset kutluyormuş içeride. 3-4 kamera birlikte dışarıdan katılıyor, mekan sahibi de patırtılı etmiyor fakat ayrımsız yol isteğinde bulunuyorlar. O ara, ‘Ben bilmiyorum evet üstelik çalamıyorum’ gibi tıpkı anlatım kullanıyor, onlar birlikte sinirleniyor. Çalışan arkadaşlar hariç çıkarıyorlar, tartışıyorlar. Doğrusu sokakta birlikte kimesne namevcut. Itibar kardeşimin boğazını kesiyorlar ve emrihak ediyor. 10 senedir tanıyorum, çokça ongun aynı arkadaşımızdır” dedi.

BUGÜN DEFNEDİLECEK

Öte yandan musahabe dünyasından bir nice adlı insan birlikte Haysiyet Şener’in ailesiyle gelişigüzel çekilen foto ve videolarını içtimai iletişim araçları hesaplarından paylaşarak, aksülamel gösterdi. Şener’in ailesine taziyede kâin sanatçılar, şüphelilerin cezalandırılmasını istedi. Değer Şener, ikindi vakti kılınacak cenaze namazının peşi sıra Ankara’da toprağa verilecek.



Share: