MOTOSİKLETLE YAKLAŞIP KURŞUN YAĞDIRAN ŞÜPHELİLER İLE AZMETTİRİCİLERİ YAKALANDI

KARAMAN’da sokakta yürüyen Şanlı Merhem’ın yanına motosiklet ile yaklaşıp, tabanca ile vurarak öldüren Nevzat Y., güdücü Melik Ö. ve olayın azmettiricileri olduğu öne sürülen Ulu E. ile Hakan G., 2 ilde planlı cerrahi müdahale ile yakalandı.

Olay, 17 Son Teşrin haset saat 18.10 sıralarında İmaret Mahallesi 130 Sokak’ta meydana geldi. Sokakta giden Yüce Ilaç’a, tıpkısı motosikletten tabanca ile art arda incitici açıldı. Yaralanan Mualla Deva, çağrılan ambulansla kaldırıldığı Karaman Terbiye ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olaya ilişik iş başlatan polis, kaçan sürücünün Hakan Ö., tabanca ile ateş edenin da yanındaki Nevzat Y. olduğunu belirledi.

MERSİN VE KARAMAN’DA OPERASYON

Derinleştirilen çalışmada, Büyük E. ile Kağan G.’nin da olayın azmettiricileri olduğu belirleme edildi. Ekipler, Kağan Ö., Nevzat Y. ve Hakan G.’nin Mersin’e kaçtığını, Ulu E.’nin ise Karaman’da olduğunu saptadı. Karaman ile Mersin’birlikte yapılan baskınlarda 4 suratsız, gözaltına makbuz. Mersin’birlikte yakalanan şüpheliler, Karaman’a getirildi. 4 şüphelinin sorgusuna başlandı.

KAFE SALDIRISI ŞÜPHELİSİ DA YAKALANDI

Öte yandan Mersin’deki operasyonda, Karaman’da 6 kişinin yaralandığı kafe saldırısının saksı şüphelisi Mustafa Y. birlikte yakalandı. 9 Ağustos’taki hamle sonrası kaçan Mustafa Y.’nin 3 ayrı dosyadan arandığı bildirildi. Mustafa Y.’nin, Melik G. ve Nevzat Y. ile gelişigüzel Toroslar ilçesinde aynı evde saklandığı belirleme edildi. Mustafa Y.’nin da Karaman’a getirildiği belirtildi. İki ayrı olaya ait soruşturma sürüyor.

Share: