Kaymakamlık fail araçlara çarpmamak üzere bariyerlere daldı: 2’si çocuk 5 gaileli

Kaymakamlık fail araçlara çarpmamak üzere bariyerlere daldı: 2’si çocuk 5 yaralı

KIRIKKALE – Kırıkkale’de kaymakamlık işleyen araçlara çarpmamak için tatbikat işleyen hafif ticari şalter sürücüsü, bariyerlere çarptı. Kazada tıpkısı aileden 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaymakamlık, Kırıkkale- Çorum D200 karayolunun 22. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye bakarak, İbrahim A. idaresindeki 06 CEU 691 plakalı araba, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde Orhan A. yönetimindeki 06 BVB 108 plakalı tır ile çarpıştı. Bir yönden mevrut Oğuz K. idaresindeki 29 DC 320 hafif ticari kurgu ile ilçe eden araçlara çarpmamak için tatbikat yaptı. Kontrolden sâdır belli belirsiz ticari kurgu, bariyerlere çarptı. Kazada sürücü Oğuz K. ile tıpkı araçta mevcut Betül K. (25), Güner K. (52), Ömer K. ve Hamza K. yaralandı.

112 Evgin Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla görüngü namına esenlik ve polis ekipleri irsal edildi. Yaralılar, fenomen yerinde yapılan müdahalenin arkası sıra ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına makbuz. Tıpkısı aileden 2’si çocuk, 5 yaralanın de afiyet durumunun gani olduğu öğrenildi. Kazada kullanılamaz ağıl mevrut iki araçta, fosforlu sayesinde otoparka kaldırıldı.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Share: