DJ Koca Aydın’dan 53 dönüş evli kaldığı Merve Boluğur karşı pahal sözler: Yersiz insan

Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur, 2 Ekim’üstelik DJ Erkek Münevver ile debdebeli benzeri törenle nikah masasına oturdu. Evliliklerini ayn önünde hareketli ve sık sık paylaşım fail ikili, nikahtan günler sonra boşanma kararı aldı. İkili, 23 Kasım’da 53 günce evliliklerini bir tane celsede bitirdi. Önceki devir bire bir davette görüntülenen Bay Işıklı, çarkıt eşiyle ait özen çekici benzeri çıkışta bulundu.

“GEREKSİZ İNSAN, KONUŞMAYA GEREK NAMEVCUT”

Habertürk’te meydan alan habere göre, katıldığı davette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydın, “Boşandıktan sonradan ilk defa tıpkısı etkinliğe katılıp, çokça sevdiğim işimi yaptım. Bana hangi soracağınızı biliyorum. Yersiz insan, konuşmaya tek lüzum yok. Unutmaya çalışıyorum” diye niteleyerek bozuk eşine atıf yaptı.

53 GÜNCE EVLİLİK BIR TANE CELSEDE BİTTİ

Merve Boluğur ve Er Ziyalı, 23 Kasım’da Beykoz Adliyesi’nde görülen duruşmada yegâne celsede boşandı. Adliyeden babasıyla çıkan Boluğur, soruları cevapsız bırakırken Bay Ziyalı, “Olmadı yürütemedik” şeklinde konuştu. Boşanmanın ardından ikili için ara sıra iddialar ortaya atıldı. Boluğur’un nikahtan sonraları eşine “Bana kimesne kalça koyamaz. Sıkıntıya gelemem” dediği ve ikilinin tartıştığı iddia edildi. Düğünden bilahare cerrahi müdahale olan Kültürlü’ın eşinden istediği desteği görememesi da evliliklerinde krize neden oldu.

Share: