Muş Spor Başkanı Nevzat Kaya: “Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ile gençler geleceğe hazırlanacak”

1984 Muş Spor Pakt Başkanı Nevzat Kaya, Bilgisizlik ve Spor Bakanlığınca Muş’ta mensur edilen ‘Sportmen Kamp Eğitim Merkezi’nin akıbet paye kebir ayrımsız envestisman olduğunu ve burada geleceğin futbolcularının yetiştirileceğini rapor etti.

Muş’ta gençlerin spora kazandırılması üzere futbol akademisi kuran 1984 Muş Spor Kulübü Başkanı Nevzat Kaya, Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz’ün girişimleriyle inşasına başlanan ‘Sportmen Dinlenme Kampı Eğitim Bilimi Merkezi’nin kentin önünü açacağına bel etti. Gençlerin geleceğe umutla bakacağı bir projenin kente kazandırılmasının mutluluk verici olduğunu dile getiren Kayaç, sporu tabana yaymak üzere var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.

“Sporcu Kamp Eğitim Bilimi Merkezinin inşa edilmesi iri tıpkısı devrimdir”

Pakt başkanlığının kendisine tevdi edildiği günden bu yana Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz ile birlikte ağa ahi ilişkisi içerisinde Muş sporunu arz ongun noktaya almak üzere bu arada çalıştıklarını anlatan Komutan Kayaç, “Bu ebat bizleri akıbet adım mutu etmektedir. Muş amacıyla gece gündüz demeden müteharrik valimizin gayreti takdire şayandır. 30 yıllık Muş Spor geçmişine bakıldığında sporcular amacıyla tıpkısı tesisin olmayışı bizleri etraflıca üzmekteydi. Bu durumu ortadan kaldırarak, gençlerin ve Muş sporunun geleceğine yan verecek olan ‘Sportmen Kamp Yetişek Merkezi’nin nesir edilmesi büyük ayrımsız devrimdir” dedi.

“Emeği güzeşte herkese teşekkür ediyorum”

Tesisin şekillenmesiyle Muş’taki spor kalitesinin dahi yükselişe geçeceğini vurgulayan Başkan Kayaç, “Gençler çıktı yemeden içmeden bölgesel liglerle kalmayıp, Süper Tabur ve acun liglerinde klan gösterecektir. Bu çerçevede tesisin inşasında emeği güzeşte başta Valimiz Doç. Dr. İlker Gündüzöz doğmak amacıyla Bilgisizlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, arsa tahsisini sağlayıcı İl Özel İdaresi Umumi Sekreteri Şeyhmus Yentür’e, Köylere Bakım Sevk Birliği Müdürü Sinan Alma’ya ve projede emeği güzeşte herkese Muş halkı hesabına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Taraftarlarımıza minnettarız”

Muş Spor taraftarlarına da seslenen Başbuğ Kaya, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Muş Sporu malzemecisinden en son yöneticisine büyüklüğünde halk birliğiyle yer mebzul noktaya taşıyacağımızdan tek kimsenin şüphesi olmasın. Göreve geldiğimizde karşılaştığımız onca zorluğu taraftarlarımızla alay malay aştık ve aşmaya da devam ediyoruz. Değerbilir taraftarlarımızdan ve Muşlu kardeşlerimden ricam takıma olan akide ve desteklerini hiçbir zaman eksiltmesinler. İnanıyorum ki Muş Spor hak ettiği noktadan çok henüz iyi yerlere gelecektir. Muamele günü İstanbul deplasmanında saat 14.00’birlikte karşılaşacağımız Büyükçekmece Tepecik mücadelesine bilcümle Muşlu ve Muş Spor’a arzu vermiş hemşehrilerimizi desteğe davet ediyorum. Destekleriniz Muş Spor üzere akıbet basamak önemlidir.” – MUŞ

Share: